Guangdong Hongwang Metal Material Co., Ltd

  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Exporteur, Verkoper
Merken: Hongwang
Aantal werknemers: 301 -~500 People
Opgericht Jaar: 2018
Export pct: 50% - 60%
Inleiding
Het Metaal van Guangdong Hongwang Materieel Co., Ltd in 2018 werd opgericht, is het professionele van de de roestvrij staalinvoer en uitvoer handelsplatform van Hongwang-Groep die internationale handel, opslag, verwerking en de naverkoopdienst integreren. Het speelt ook een belangrijke rol voor de internationale die marketing van hoogte - kwaliteitsproducten door de belangrijkste de productiebasissen van de groep worden vervaardigd.
 
Het bedrijf wordt gevestigd in het Metaal van Jinchang Internationale Handelmarkt, Shunde-District, Foshan, Guangdong. De markt en de omringende gebieden hebben geschikt vervoer en rijpen industriële faciliteiten. Zich baseert op het de plaatsvoordeel van de markt en het de schaalvoordeel van de groep, vestigt Guangdong Hongwang een professioneel internationaal die team van de handelsdienst, met voldoende opslag wordt uitgerust en de verwerking van de diensten, om de professionele van de de roestvrij staalinvoer en uitvoer handelsdiensten voor de meerderheid van overzee klanten met snelle reactie, betrouwbare kwaliteit, en de goede naverkoopdienst te verlenen.
 
Onze kernproducten zijn koudgewalste roestvrij staalrollen van 200, 300, 400 reeksen, oppervlakte het beëindigen van gehele rol en plaat. De breedte omvat 510750mm, en 1240mm, en de dikte tussen 0.28mm en 3.0mm. De afwerking omvat NO.1, 2E, 2B, 2BB, BEDELAARS, saai poetsmiddel, 8K, weerspiegelt Ti-goud, toenam gouden, zwart Ti-goud, trilling, koper, AFP, enz. Om aan de gepersonaliseerde behoeften van klanten te voldoen, verstrekken wij aangepaste 2BQ (het stempelen materialen), 2BK (8K-verwerkingsmaterialen) en andere speciale materialen. Het bedrijf kan de knipsel, het scheuren, van de de film-behandelende en het steunen invoer en diensten de uitvoerhandel ook verlenen. De producten worden wijd gebruikt op het gebied van vaatwerk, keukengerei, medische apparaten en instrumenten, huishoudapparaten, autodelen, bouw, en decoratie.
 
Hongwang die de visie aanhangen van „de concurrerendste koudgewalste roestvrij staalonderneming“ te zijn; de kernwaarde van „klantennadruk, werknemerszorg, integriteitsbeheer, duurzame ontwikkeling“, om de geesten van „te bevorderen durft te vernieuwen, aan het werk“ wijden. Wij hebben een team van het betrouwbare en hoog rendementbeheer samen met deskundigen die Hongwang de sterkte geven om onze klanten met kwaliteitsproducten en uitstekende dienst tevreden te stellen.
Geschiedenis

De Hongwanggroep is een onderneming die zich in de productie van de rollen van het koudwalsenroestvrije staal specialiseren en
roestvrij staaloppervlakte het eindigen producten.

Dienst

Onze kernproducten zijn koudgewalste roestvrij staalrollen van 200, 300, 400 reeksen, oppervlakte het beëindigen van gehele rol en plaat. De breedte omvat 510750mm, en 1240mm, en de dikte tussen 0.28mm en 3.0mm. De afwerking omvat NO.1, 2E, 2B, 2BB, BEDELAARS, saai poetsmiddel, 8K, weerspiegelt Ti-goud, toenam gouden, zwart Ti-goud, trilling, koper, AFP, enz.

Om aan de gepersonaliseerde behoeften van klanten te voldoen, verstrekken wij aangepaste 2BQ (het stempelen materialen), 2BK (8K-verwerkingsmaterialen) en andere speciale materialen. Het bedrijf kan de knipsel, het scheuren, van de de film-behandelende en het steunen invoer en diensten de uitvoerhandel ook verlenen.

Ons Team

We have a trustworthy and high-efficiency management team together with professional staff which gives Hongwang the strength to satisfy our customers with quality products and excellent service.

  • Bedrijf Details
  • Inleiding
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team
Contacten
Contacten: Mr. Frankie
Tel.: +86-13516572815
Fax: 86-757-2927-3005
Contact
Mail ons