Afbeeldingen
  • Guangdong Hongwang Metal Material Co., Ltd fabriek productielijn
  • Guangdong Hongwang Metal Material Co., Ltd fabriek productielijn
  • Guangdong Hongwang Metal Material Co., Ltd fabriek productielijn
  • Guangdong Hongwang Metal Material Co., Ltd fabriek productielijn
  • Guangdong Hongwang Metal Material Co., Ltd fabriek productielijn
  • Guangdong Hongwang Metal Material Co., Ltd fabriek productielijn
lopende band

De Fabriek van Zhaoqingshongwang
De eerste jaarlijkse output van 500.000 ton van fifive-tribunemolen achter elkaar met de ononderbroken het ontharden en het inleggen lijn zet in verrichting in Zhaoqing Hongwang op Januari 2014. De goedgekeurde productielijn ging hoge molen 18 en intelligente elektronische controletechnologie vooruit. Bouw en stel met succes de molen achter elkaar die van de fifirst fifive-tribune met de ononderbroken koude wordt uitgerust in werking die ontharden en het inleggen de lijn leidt de transformatie van het roestvrije staal van China het koude rollen de industrie van het enige rollen tot het ononderbroken rollen. In Juni 2019, ontwikkelde het bedrijf innovatively de gehele technologie van de rolverwerking van geborsteld, gekleurd 8K, het Zwarte Ti-Goud, AFP en PVD met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten. Het heeft de productie op grote schaal van gekleurd roestvrij staal, gerealiseerd en de kleurenstabiliteit en de kwaliteitscontroleerbaarheid gekleurd. Het bedrijf kan de geïntegreerde aangepaste dienst van de koudgewalste rol aan de oppervlakte fifinishing producten verlenen.

 

De Fabriek van Fujianhongwang
In 2014, zetten de jaarlijkse output van 700.000 ton van 1450mm het hete en koude ontharden en het inleggen lijn met in-line drie tribunemolen achter elkaar en de jaarlijkse output van 300.000 ton van 20 hoge dunne maat koudwalserijen met de koude ononderbroken het ontharden en het inleggen lijn in productie. De hete het ontharden en het inleggen lijn met in-line drie tribunemolen achter elkaar introduceert innovatively de technologie van onophoudelijk het directe rollen voor inkomende zwarte rol om de geïntegreerde productie van het rollen, het ontharden en het inleggen processen te realiseren. Het bereikt een andere doorbraak van roestvrij staal het rollen proces. In 2018, zet Fujian Hongwang 1700mm fifive tribunemolen achter elkaar met de koude ononderbroken het ontharden en het inleggen lijn in productie. Hongwang wordt de fifirstparticuliere onderneming in China dat 1700mm koudgewalst product produceert. Alle reeksen koudgewalste producten van de roestvrij staalrol zijn behandeld. Zich baseert op de grondstoffen en de marktconcurrentievoordelen van Tsingtuo-Groep, is het bedrijf van plan om productcategorieën verder te verrijken en de industriële ketting uit te breiden.
 
De Fabriek van Shandonghongwang
De fifirstfase construeert 850mm zes tribunemolen achter elkaar met de ononderbroken koude die ontharden en het inleggen de lijn in 2016, produceert jaarlijks 300.000 ton hoog - kwaliteit koudgewalste smalle strook. In 2017, bouwt de tweede fase jaarlijkse output van 600.000 ton van hete 1450mm het ontharden van en het inleggen lijn met gealigneerde tribunemolen achter elkaar, en jaarlijkse output van 600.000 ton van 1450mm fifive tribunemolen achter elkaar met de ononderbroken koude die en het inleggen lijn ontharden. Vanaf 2019 tot 2020, de derde fase 20 hoog-molens, het heldere ontharden en het gehele roloppervlakte fifinishing van geborsteld, 8K, Zwart Ti-Goud, AFP, PVD gekleurd roestvrij staal, bouwt om de veelvoudige behoeften van klanten tevreden te stellen.
 
De Fabriek van Yangjianghongwang
Op Oktober 2019, zet de jaarlijkse output van 700.000 ton van 1450mm het hete en koude ontharden en het inleggen lijn met in-line vier tribunemolen achter elkaar regelmatig in proefproductie. De productielijn keurde vele geavanceerde technologieën en becames fifirst intelligente eenheid in de privé koudgewalste roestvrij staalindustrie goed. De tweede fase jaarlijkse output van 500.000 ton van roestvrij staal warmgewalste het zure inleggen lijn en de jaarlijkse output van 300.000 ton van koudgewalste productielijn zullen in de hete looppas van de ladingstest op Augustus 2020 zetten. Tegelijkertijd, vestigde het bedrijf een strategisch partnerschap met Guangqing-Groep om de effffective integratie van productie, leverings en marketing middelen te bereiken. Om de slimme fabriek en de „onbemande“ verrichting te bereiken, streven wij ernaar om het project in een binnenlandse moderne roestvrij staal productiebasis en een intelligente de demonstratieplaats van het verwerkende industrietoerisme te bouwen.
 

De Fabriek van Henanhongwang

Als belangrijke fifinishing basis van de roestvrij staaloppervlakte van Hongwang-Groep in centraal China, heeft Henan hongwang CNC 1450 18 hoge molens, het heldere ontharden, en allerlei de oppervlakte fifinishing materiaal van de roestvrij staalplaat. Het roestvrije staal van de bedrijf hoofdzakelijk opbrengst walste rollen en roestvrij staal fifinishing plaat koud. Zich baseert op de regionale lay-outvoordelen van de centrale vlakteseconomische zone, heeft het een fifinishing basis op grote schaal en technologisch geavanceerde van de roestvrij staalplaat in China gevormd.
 
De Fabriek van Sichuanghongwang
Sichuan Hongwang is een belangrijke strategische lay-out in het zuidwestengebied, keurt het project het geavanceerde koudgewalste materiaal van de roestvrij staalproductie en de volledige reeks oppervlakte fifinishing faciliteiten goed. Rust ments omvatten enige molen die uit, die en inleggend, heldere, spanning leveler, geborstelde spleet en knipsel ontharden ontharden, 8K, Zwarte Ti-Goud en AFP-het verwerking van de stovenvernis. De jaarlijkse output bereikte 150.000 ton koudgewalste van de roestvrij staalrol en oppervlakte fifinishing producten. Het bedrijf heeft volledig met roestvrij staalproductie, levering uitgerust, en marketing het systeem, bereikt effffective integratie van middelen.
 
 
OEM / ODM

Ons bedrijf kan de geïntegreerde aangepaste dienst van koudgewalste rol aan de oppervlakte het eindigen producten verlenen.

1、 Drukpatronen op de product beschermende film.
、 Aangepaste productie 2 volgens de grootte die door de klant wordt verstrekt.
3、 de oppervlakte van het product kunnen diepe verwerking zijn.
Steekproef 4 zou、 op u kunnen op tijd worden voorbereid.
5、 kan de Beste naverkoopdienst uw probleem oplossen.
  • Afbeeldingen
  • lopende band
  • OEM / ODM
Contacten
Contacten: Mr. Frankie
Tel.: +86-13516572815
Fax: 86-757-2927-3005
Contact
Mail ons